SAMSUNSPOR YABANCI DİL SPONSORU AMERICAN LIFE İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan ile Satış ve Operasyon Müdürü Tuğba Kocaeli, Samsun American Life Kurucusu İsmail Sedat Uygun, Atakum Şube Müdürü Saliha Poyraz, İlkadım Şube Müdürü Ebru Köksal Uygun, İlkadım Öğrenci İşleri Müdürü Semih Talha Bolat ve Atakum Öğrenci İşleri Müdürü Taha Darendeli katıldı.

İmza töreni sonrası konuşan Başkan Vekili Veysel Bilen, “American Life yeni sezonda da beraber olacağız. Sayın İsmail Sedat Uygun ve yönetimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YABANCI OYUNCULARA ÜCRETSİZ TÜRKÇE

Samsun American Life Kurucusu İsmail Sedat Uygun da , "Samsunspor ile Americanlife arasında kulüp üyelerine %50 indirim protokolü yaptık fakat konu bu kadar basit değil . Americanlife olarak tüm yabancı oyuncularımıza hiç bir ücret almadan Türkçe öğretiyoruz . Tüm kulüp çalışanlarına da ki buna teknik ekip ve oyuncularımız da dahil İngilizce Almanca Rusça Fransızca İspanyolca Flemenkçe dersler veriyoruz . Bunun dışında akademi Öğrenci ve hocalarımız da bizim için çok değerli ve önemli onlarla da özellikle futbol terimleri odaklı İngilizce eğitmelerimiz devam ediyor. Daha güzel işler yapacağız . Bizi izlemeye devam edin." diye konuştu.