Ali Kemal Küçükaslan CHP Canik İlçe Başkan Adayı oldu


Canik İlçe Başkanlığı için en güçlü aday olarak ortaya çıkan Ali Kemal  Küçükaslan,  adaylık açıklamasında, "Canik'te CHP'nin bayrağını yükseltmek, partimizde birlik ve beraberliği sağlamak, iktidara hazırlanan partimize yakışır bir yönetim oluşturarak üye sayımızı ve oylarımız artırmak için göreve talip olduk.

Arkadaşlarımla birlikte Pazar günü yapılacak  seçimden çok iyi bir sonuçla çıkacağımızdan eminim. Delegelerimize ve partililerimize güvenimiz tamdır. Göreve geldiğimiz takdirde, Canik CHP'de birlik, dayanışma ve kaynaşma ruhunu harekete geçirecek, partimiz içindeki ayrışma, kırgınlık ve küskünlükleri ortadan kaldırarak, herkesi kucaklayan bir anlayışla hareket edeceğiz.  CHP'yi önce Canik sonra Samsun ve Türkiye'de iktidar yapacağız'".

ALİ KEMAL KÜÇÜKASLAN KİMDİR?

1985 Yılında Samsun'da doğdu.  İlk  Öğrenimini Fatih İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Alparslan ve Ortaokulu ve 19 Mayıs Lisesi'nden mezun olduktan sonra, OMÜ İnşaat Teknikerliği, sonrasında, Atatürk Üniversitesi iş Güvenliği İşçi Sağlığı Bölümü, Açıköğretim üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümlerinden mezun oldu.

Özel bir inşaat firmasında kontrolör olarak görev yapan Ali Kemal Küçükaslan, 2016 yılında CHP üyesi oldu. CHP Canik İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve ilçe sekreterliği görevlerinde bulundu.

Ali Kemal Küçükaslan evli ve 2 çocuk babası.