İYİ Parti'den Mustafa Candal'a Sürpriz Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekçi, Samsun İYİ Parti İl Başkanı  Hasan Aksoy ve İYİ Parti Tekkeköy İlçe Başkanı  Gülay Aydın Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İmren Nilay Tüfekci, Mustafa Candal ile samimi bir havada sohbet etti. Candal ve Tüfekci, ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda birbirlerine teşekkür etti.

Bilindiği gibi Mustafa Candal 2019 seçimlerinde İYİ parti'den aday olmuş ve seçi,mi kaybetmişti. Candal 2023 seçimlerinde son ana kadar İYİ parti adayı olarak lanse edilmiş, ancak AK Parti'nin sürpriz bir kararla Hasan Togar yerine  Mustafa Candal'ı aday göstermesi üzerine AK Parti'ye geçerek seçimi kazanmıştı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Gülay Aydın, bu ani parti değişimi ve son ana kadar İYİ Parti adayı olması beklenen Candal'ın AK Parti'ye geçmesi üzerine  yaklaşık 7 yıldır kesintisiz ve tam olarak destek verdiği, İYİ Parti'den aday olmasına muhakkak gözü ile bakılan Candal'a tepkilerini dile getirmiş ve ikili bu güne kadar birlikte poz vermemişti.

Bu gelişmelerin ardından İYİ Parti'nin en üsy düzeyde Mustafa Candal'a hayırlı olsun ziyareti sürpriz olarak nitelendirildi ve " Buzlar Eridi mi?" sorusunu gündeme getirdi.