AK Parti'de Mahalle Delege Seçimleri Tamamlandı

Cumartesi ve Pazar günü 17 ilçenin tamamında çok yoğun bir katılımla gerçekleşen delege seçimleri sonucunda ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegeler belirlenmiş oldu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Samsun'un 17 ilçesinde  mahalle delege seçimleri ile 8. Olağan Kongre süreci başlamış oldu.

Konu ile  ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Bu süreçte tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Böylesine heyecanlı ve katılımın yüksek olduğu bir delege seçimi süreci yaşadığımız için katılım noktasında AK Parti teşkilatına yakışır şekilde efor sarf eden ilçe teşkilatlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve davetlerimize icabet etme nezaketi göstererek oy vermeye gelen binlerce teşkilat mensubumuza, üyemize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşallah.

Bu vesile ile; kongrelerimizin ve delege seçimlerimizin, AK Parti teşkilatlarımızın gücüne güç katmasını, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini Yüce Rabbimden temenni ediyorum. Bu süreçte tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimiz inancıyla tüm Samsunlu hemşehrilerimizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum." dedi.