KÖFTECİ BÜLENT, HAVZA VE MERZİFON'DA HİZMETİNİZDE


Samsun'un Havza ilçesi ve Amasya'nın Merzifon ilçesinde hizmet sektöründe faaliyet gösteren Köfteci Bülent, markalaşma adımlarını atarken perakende ve toptan satışta büyümesini sürdürüyor.

Kavaklı iş insanı Bülent Yüksel'in sahibi olduğu Köfteci Bülent, 15 yıl önce Kavak-Üçhanlar mevkiisinde 6 masalı işletmeden başlayarak, büyüme sürecine girdi.

Büyüme sürecine 2019 yılında başlayan ve Samsun-İstanbul karayolu 100. km. Amasya/Merzifon ilçesinde ilk yatırımını gerçekleştiren Köfteci Bülent, yaklaşık 3 ay önce de Samsun-Havza karayolu Bekdiğin mevkiisinde açtığı yeni şubesinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Lezzetli yemeklerve uygun fiyat Köfteci Bülent'te

Köfte başta olmak üzere ızgara çeşitleri, sıcak yemekler, çorba çeşitleri ve sabah kahvaltısı üzerine müşterilerine hizmet veren Köfteci Bülent, Havza-Bekdiğin Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Açılışa; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, önceki dönem Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, Havza Belediye Başkan Vekili Kadircan Şenkal, MHP Kavak İlçe Başkan Yardımcısı Ferit Candemir, KAVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yerişkin, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, çok sayıda muhtar ve davetliler katıldı.

HAYIRLI OLSUN MESAJLARI İLETİLDİ

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, önceki dönem İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve eski Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Samsun eski Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Karabük eski Milletvekili Cumhur Ünal ve çok sayıda açılışa katılamayan siyaset, iş dünyası, yerel yönetimler ve çeşitli kurumların temsilcileri hayırlı olsun dileklerini telgrafla ya da mesaj yoluyla iletti.

Köfteci Bülent'in Havza-Bekdiğin Şubesi'nin açılış töreni selamlama konuşmaları yapıldıktan sonra ilçe müftüsünün duası ve kurdele kesiminin ardından ikramların yapılmasıyla sona erdi. 

18 YILDIR HİZMET SEKTÖRÜNDEYİZ

Köfteci Bülent'in sahibi Bülent Yüksel, şöyle konuştu; "Kavak'ta 22 yaşında hizmet sektöründe ticarete başladım. Amacım topluma hizmet etmekti, Rabbim nasip etti. 18 yıldır hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 2006 yılında 'Bismillah' diyerek başladığımız 6 masalı işletmemizi adım adım büyütmeye başladık. Şükürler olsun, müşterilerimize en iyi, en sağlıklı, güleryüzlü ve uygun fiyatlı menülerimizle hizmet verdik, veriyoruz.

HAVZA VE MERZİFON'DA ŞUBELEŞTİK

Samsun-İstanbul karayolu 100. km'de Merzifon'da büyümenin ilk adımlarını attık, bugün Samsun-Havza karayolu 10. km'de Bekdiğin Şubesi'nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bizim mesleğimiz 'Köftecilik.' İki şubemizde de ızgara çeşitleri, sıcak ev yemekleri, çorba ve kahvaltı menüleri bulunmaktadır. Halkımızın teveccühüyle büyüyoruz. Sloganımız; 'Kars'tan Mars'a kadar köfte satmak...'

PERAKENDE VE TOPTAN SATIŞIMIZ VAR

Merzifon ve Havza Bekdiği'nde perakende şubelerinde hizmet verdiklerini ayrıca 'Gıda Üretim İzin Belgesi'ne sahip oldukları toptan üretim tesisinin olduğunu sözlerine ekleyen Bülent Yüksel, "Köftelerimiz perakende şubelerinde satılmaktadır. Ayrıca toptan köfte almak isteyen restaurant, kafe, market gibi işletmelere de üretim tesislerimizden tedarik ettiğimiz ürünlerimizin satışını yapabiliyoruz" diye konuştu.

Haber İlan