Makam Odası Bile İcralık başkanın Süper Lüks Villası

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in yüksek katlı oturduğu sitedeki dairesinden içerisinde 6+1 odası, 4 banyosu, saunası, hamamı  bulunan 3 katlı süper lüks villaya taşındığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Haber Hedef Halk ve Gerçek Taraf medya sitelerinde yayınlandı, yalanlama gelmediği gibi CHP'li üst düzey yöneticiler de villaya taşınma işini doğruladı.  Atakum Belediyesi basın danışmanı da telefona bakmadığı için bu yazıyı yazma gereği doğdu.

26,5 MİLYON TL'LİK SÜPER LÜKS VİLLA

Türkiye'nin online ilan ve alışveriş sitesi olan sahibinden.com'da yer alan ilanda, Büyükkolpınar Mahallesi'nde bulunan villanın bugünkü satış fiyatı 26,5 milyon TL olarak gözüküyor.

Başkan İcra ve borç edebiyatı yaparak günü kurtarmaya çalışırken, maaş ödemekte zorlanan, 950 milyon borcu olan, borç ödemek için bankamatik memurları diye işten işçi çıkaran, mağdur gözükebilmek için icra yolu ile eşyaları haczedilmiş makam odası ile övünen ve yabancı konuklar dahil boş makam odasında ağırladığı konukları ile sosyal medya hesabından pozlar vererek; "Bakın makam odam bile haczedildi, perişanız, makam odası bile alamıyoruz!" mesajı veren Serhat Türkel 3 katlı,  6+1 oda, 4 hamamı, saunası bulunan ve 26 milyon 500 Bin TL ile satışa sunulan villaya taşınmış!

Şimdi; Samsun'da bazı yayın organlarında satın aldığı, bazı yayın organlarında ise kiraladığı iddialarının bomba gibi gündeme düştüğü, maaş alamayan işçilerin perişan olduğu, borçların sadece aylık faizinin bile 40-50 milyonlarda olduğu bir belediye başkanı;

 "Ki, başkan olmadan önce kendi işlettiği otelinden ekonomik sıkıntılar ve kira meselesi nedeniyle tahliye edildiği basına yansıdı," 

Öncelikle Atakum Belediye Başkanı'nın maaşı ne kadar?

6+2 oda, hamamı, saunası bulunan ve 26 milyon 500 Bin TL ile satışa sunulan villayı satın almış mı? kiralamış mı, aylık kirası ne kadar?

Kirayı belediye mi kendisi maaşından mı ödeyecek?

Villayı 26 milyon 500 bin liraya satan kişi neden kiraya verir?

Sayın CHP'li Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel,

Türk halkı, CHP'liler, Atakumlular ekonomik sıkıntılar altında inim inim inlerken, belediye borç batağında iken  CHP'li, borçlu bir belediye başkanı olarak neden 6+1 oda, hamamı, saunası bulunan ve 26 milyon 500 Bin TL ile satışa sunulan villaya taşınma gereği duydunuz?

Ve de sanıyorum, 6+2 oda, hamamı, saunası bulunan bir villada oturan Samsun'daki tek belediye başkanı ünvanını da elde ettiniz!.

Bu sorulara sana ne? diyebilirsiniz!...

Sadece Serhat Türkel olsaydınız haklısınız!..

Ama iktidarı ve savurganlığı, şatafatı eleştiren CHP’nin ve  CHP'lilerin oyları ile seçilmiş bir belediye başkanı, bırakın CHP'li belediye başkanlığını, seçilmiş ya da atanmış kamu görevlisi iseniz bunu açıklamak zorundasınız!.. Hesap vermek  kaynaklarını açıklamak zorundasınız!.

Mal beyanı vermek zorundasınız!

Neden mi?

Başkanlığı bıraktıktan sonra mal varlığınızda değişim olmuş mu, olduysa nasıl olmuş açıklamakla mükellefsiniz!

 Atakum Belediyesi ekonomik olarak zor durumda iken, makam odanız bile haczedilmiş ve tekrar haczederler korkusu ile boş makam odasında konuk karşılayarak "ÇOK İYİ Propaganda!" yaptığınızı zannederek kendinizi ve partinizi, belediyeyi komik duruma düşürmeniz, ve bu kadar sıkıntıya rağmen Atakum ve Büyükşehir Belediye Meclislerine katılmamanızı nasıl açıklayacaksınız?

 "O Makam odası geri gelecek" demenize rağmen o boş odayı propaganda malzemesi olarak kullanmaya neden devam ediyorsunuz?

Ve cevabını vermediğiniz, açıklama yapmadığınız ve bu güne kadar sadece 2 kez katıldığınız mecliste te size sorulan Atakum Belediyesi'nin; İncesu Mahallesi'nde 'Sanayi Sitesi' olarak projelendirilen 44 milyon TL değerindeki  10 dönümlük ticari alan, Samsun İcra Dairesi tarafından yaklaşık 23 milyon TL'ye satılmıştı.

Geçmiş dönemlere ait borç ve alacaklarla ilgili icra tebligatları gelirken, hacizlerle mücadele edebilmek için Başkan Serhat Türkel, Belediye Meclisi'nden 50 milyon TL ve Temmuz ayında da 87,5 Milyon TL kredi borçlanma yetkisi almıştınız. Bu yetkiyi arsalar satılmadan neden almadınız?

Diğer yandan seçimde kullandığının aracında CHP'li il yöneticisine ait olan  araç ile ilgili meclis toplantısında yaptığınız açıklamada, araçla 35 bin km. yaptığınızı, aracın yıprandığını ve bakımını yaptırdıktan sonra sahibine teslim edeceğinizi söylediniz!.

Bu 35 bin km'lik resmi gezinin benzin ve aracın bakım masraflarını  belediye mi ödedi, siz cebinizden mi ödediniz, aracı sizin kullanımınıza veren sahibi mi ödedi?

Ayrıca Atakum Belediyesi'nde 'bankamatikçi' olduğu öne sürülen yaklaşık 130 personeli işten çıkararak, sizinle seçim çalışmalarında görev alan CHP'li İl ve İlçe örgütünden kaç kişiyi işe aldınız?

Belediye Başkanlığı kamu görevidir, ciddiyet ister, temsilde sorumluluk ve liyakat ister!..

Mesela Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi toplantılarına ve de Atakum Belediye Meclisi toplantılarına bu güne kadar kaç kez katıldınız?

Burada konuşması gerekenler de var bu konularla ilgili olarak!..

Öncelikle CHP Samsun İl Başkanı Sayın Mehmet Özdağ,

Sonra Milletvekili Sayın Murat Çan;

Sonrasında her fırsatta eline mikrofonu alıp her konuda konuşan PM Üyesi Sayın Nazan Güneysu!..

Bekliyoruz!

Türkiye'de iktidara koşan bir parti Samsun'da neleri konuşuyor, nelerle uğraşıyor?

Siz böyle mi iktidar olacaksınız Samsun’da?

CHP'nin Samsun'daki durumuna gelince!..

Sıra ona da gelecek!..

101. Yıl kutlamalarını halkla yapmıştılar ya Samsun'da !..

Gerçekleşen programlarında bizzat İl Başkanlığı tarafından yapılan fotoğraf paylaşımlarında halkı göremedim!

Hatta bırakın halkı bu güne kadar her etkinlikte bulunan CHP'lileri bile göremedim!..

Halktan, partililerden, seçmenden ve üyelerden kopuk organizasyonlar kime yarıyor ve kim kimi kandırıyor onu da sorgulayacağız!..

 

BURAYA SÜPER LÜKS VİLLA İLE İLGİLİ YERELMEDYADA ÇIKAN HABERLERİN LİNKLERİNİ EKLİYORUM:

https://www.hedefhalk.com/atakum-belediye-baskani-serhat-turkel-villaya-tasindi/1765538/

https://gercektaraf.com/serhat-turkelin-26-milyonluk-super-luks-villasi/