Terme’de Başkan Kul için “adak” kestiler.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, geçtiğimiz hafta elektrik çarpması sonucu yaralanan ve tedavisinin ardından evinde istirahat eden Erol Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kul ziyaretinde bir de sürpriz ile karşılaştı.  Terme’nin Evci Mahallesi’nde yaşayan Erol Yıldırım, seçimler öncesi Şenol Kul için adak adamıştı. Başkan Kul’u Yıldırım adadığı koyunu keserek karşıladı. Kul’a ziyarette meclis üyesi Yaşar Kumcu ve mahalle muhtarı Selahattin Gemrik eşlik etti.

“YILDIRIM’DAN BAŞARI TEMENNİSİ”

Başkan Kul’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, “Belediye Başkanımız Şenol Kul için seçimlerden önce niyetine girmiş olduğumuz adağı kesmek için toplandık. Seçimlerden önce başkanımızın tekrar seçilmesi ve bizleri ziyaret etmesi halinde adak adamıştım. Rabbim başkanımıza sağlıklı uzun ömürler, başarılı hizmetler nasip etsin. Başarılı bir dönem geçireceğinden şüphemiz yok” dedi.

“TEBESSÜM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”

Başkan Kul, kalplere dokunmaya devam edeceklerini ve yaptıkları hizmetlerin üzerine yenilerini yerleştirmek olduğunu ifade ederek, “Evci mahallemizde bizler için adak adamış olan Erol Yıldırım kardeşimizin adağını Allah’ım kabul etsin. Erol kardeşimize Allah’ım bol bereketli helal rızıklar nasip etsin. Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. Terme Belediyesi olarak çok geniş yelpazede hizmet veriyoruz ama asıl amacımız gönül belediyeciliği. Gönüllerin şehri Terme’de gönülden çalışıyor, gönüller yapıyoruz. İçilen demli bir çay da paylaşılan sıcak çorba da hemşehrilerimizin yüzlerindeki tebessüm en büyük gücümüz. Hizmet önemli ama halkın gönlünü kazanmak daha önemli. Bir insanın gönlüne giremiyorsanız şehri inşa etmenin bir anlamı yok. ” diye konuştu.